Email
FjalëkalimiHarruar?
Chiara F.

Chiara F. po kërkon një tutor

Tiranë, Tirana
  • RuajRuajtur

Përshëndetje. Unë jam Chiara. Po kërkoj për një mbikëqyrës ne Tiranë, per djalin tim 4vjeç e gjysem. Puna zhvillohet ne nje ambjent interaktiv dhe dinamik per femijen (jo ne shtep). Tani ne Korrik dhe Gusht full time pastaj ne Shtator part time (5 ore) pasdite pasi djali do te filloje kopshtin! Nga e Hena ne te Shtune, e Diela pushim! Kriter i domosdoshem dhe i padiskutueshem te dije te flasi anglisht me djalin ne nivel mesatar (djali gjuhe te pare ka anglishten). Ju lutem me kontaktoni! Jam në pritje të mesazhit tuaj ose te telefonates suaj!

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

Punë

Koha: pajtuar individualisht

Mosha: 22-60 v

Tutor

Anglisht: fillore, e mesme e ulët

Muzikë: fillore

 

Vendndodhja: ambientet e studentit

Arsimi

Gjuhët: Anglisht, Italiane, Shqip, Turke