Email
FjalëkalimiHarruar?
sonila n.

sonila n.

Tirana23 v3 v përvojëfrom 10 ALL për një o

Përshëndetje! Unë quhem sonila. Po kërkoj punë si mbikqyrëse dhe edukuese si mesuese ne disa lende shkollore:gjermanisht;fizike;biologji;matematike. Kam 3 vite përvojë. Tirana. Në pritje të mesazhit tuaj.

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

0 rekomandon
Punë

Koha: pajtuar individualisht

Paguaj: from 10 ALL për një o

Përvoja: 3 v

Tutor

Gjermanisht: e mesme e lartë

Matematikë: e mesme e lartë

Fizikë: e mesme e lartë

Kimi: e mesme e lartë

Biologji: e mesme e lartë

 

Vendndodhja: online, ambientet e tutorit, ambientet e studentit

Arsimi

Universitet