Email
FjalëkalimiHarruar?
Meri X.

Meri X.

Tirana21 v3 v përvojëfrom 500 ALL për një o

Përshëndetje! Unë quhem Marsida. Po kërkoj punë si mbikqyrës/e Kam 3 vite përvojë. Uroj te jeni mire!
Eshte kenaqesi te jem ne kontakt me juve une jam Marsida, jam e intersuar per Kete pozicionin kam mbaruar studimet per infermieri te pergjithshme me rezultat te shkelqyera,kam eksperience pune .
Flas shume mire anglisht,pak gjermanisht dhe turqisht.
Tirana. Në pritje të mesazhit tuaj.
Hope you're good!
It is a pleasure to be in contact with you. I am Marsida, I am interested in this position. I have finished my studies in general nursing with excellent results, I have work experience.
I speak English very well, a little German and Turkish.
+

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

0 rekomandon
Punë

Koha: pajtuar individualisht (mund të fillojë menjëherë)

Paguaj: from 500 ALL për një o

Përvoja: 3 v

Tutor

Anglisht: fillore, e mesme e ulët

Matematikë: fillore

Biologji: e mesme e ulët, arsimi për të rritur

 

Vendndodhja: online, ambientet e tutorit, ambientet e studentit

Arsimi

Universitet

Institucion: Aleksander Xhuvani

Specialitet: Nursing

Kurse: kurse dado, kurse të ndihmës së shpejtë

Gjuhët: Shqip, Anglisht, Gjermanisht, Turke