Email
FjalëkalimiHarruar?
Iri C.

Iri C.

Tiranë, Tirana39 v10 v përvojë2000-3000 ALL për një o

Pershendetje!
Une jam Iri, jam nga Tirana. Jam mesuese anglishteje e edukimit parashkollor me shume vite eksperience brenda dhe jashte Shqiperise. E apasionuar per edukimin parashkollor dhe e angazhuar teresisht per te siguruar kualitet me ne qender nxenesin. Motivuese dhe inkurajuese per studentet ne eksplorimin e botes rreth tyre duke u ofruar liri ne te menduar dhe modelin e mesimdhenies. Aftesi te mira komunikimi dhe bashkepunimi me prinderit dhe familjet lidhur me zhvillimin e studenteve. Entuziaste ne inkurajimin e pjesemarrjes aktive te studenteve dhe krijimi i nje ambjenti per argetim dhe mesim.

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

0 rekomandon
Punë

Koha: pajtuar individualisht (mund të fillojë menjëherë)

Paguaj: 2000-3000 ALL për një o

Përvoja: 10 v

Tutor

Shqip: fillore, e mesme e ulët, e mesme e lartë, arsimi për të rritur

Anglisht: fillore, e mesme e ulët, e mesme e lartë, arsimi për të rritur

 

Vendndodhja: ambientet e studentit

Arsimi

Universitet

Institucion: University of Tirana

Specialitet: Albanian Teacher, TESOL, TEYL

Gjuhët: Shqip, Anglisht