Email
FjalëkalimiHarruar?
Kristi G.

Kristi G.

Tiranë, Tirana29 v8 v përvojëfrom 1000 ALL për një o

Përshëndetje! Unë quhem Kristi. Jam mesuese ne instrumentin e kitares me 8 vite përvojë në mësimdhënien e kitarës dhe pianos për studentët e të gjitha moshave dhe niveleve. Mund t'ju ndihmoj të mësoni bazat, të përmirësoni aftësitë tuaja ose të përgatiteni për provimet dhe shfaqjet. Unë ofroj tarifa fleksibël dhe të përballueshme, mesimi mund te zhvillohet online, ne studion time apo dhe ne shtepine tuaj. Më kontaktoni dhe le të bëjmë muzikë së bashku!

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

0 rekomandon
Punë

Koha: pajtuar individualisht

Paguaj: from 1000 ALL për një o

Përvoja: 8 v

Tutor

Muzikë: fillore, e mesme e ulët, e mesme e lartë, arsimi për të rritur

 

Vendndodhja: online, ambientet e tutorit, ambientet e studentit

Arsimi

Universitet