Email
FjalëkalimiHarruar?
anila s.

anila s. po kërkon një shtëpiake

Tiranë, Tirana
  • RuajRuajtur

Përshëndetje. Unë jam AnilaShemaj. Po kërkoj për mirëmbajtës shtëpie. Tiranë.Kam eksperiencë 28vjecare ne mirmbajtje apartamentesh dhe pastrim vilash.Nese keni interes mund te me shkruani.Jam në pritje të mesazhit tuaj.Faleminderit

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

Punë

Koha: pajtuar individualisht

Shtëpiake

Shërbimet

  1. Pastrimi i banesës

  2. Pastrimi i shtëpisë

  3. Pastrimi i dritareve

  4. Pastrimi i veturës

  5. Hekurosje

  6. Larja e enëve

 

Pajisje e pastrimit: Unë nuk kam timen