Email
FjalëkalimiHarruar?
Lola G.

Lola G. po kërkon një shtëpiake

Tiranafrom 60000 ALL për një m
  • RuajRuajtur

Kerkoj nje zonje 40-55 vjec qe te kujdeset per gatimin, punet e shtepise dhe 2 femijet e vegjel kur ata vijne nga kopeshti. Zonja duhet te jetoje me ne ndaj eshte mire te jete pa impenjime te tjera familjare. Do kete 1 dite jave pushim. Kerkoj dike pa fjale, te besuar e te pergjegjshme, e te embel me femijet.

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

Punë

Koha: pajtuar individualisht

Paguaj: from 60000 ALL për një m

Mosha: 16-99 v

Shtëpiake

Shërbimet

  1. Pastrimi i banesës

  2. Pastrimi i shtëpisë

  3. Pastrimi i dritareve

  4. Pastrimi i veturës

  5. Hekurosje

  6. Larja e enëve

 

Pajisje e pastrimit: Unë nuk kam timen

Arsimi

Gjuhët: Shqip