Email
FjalëkalimiHarruar?
Edrina R.

Edrina R.

Tirana0 v5 v përvojë

Përshëndetje! Unë quhem Edrina. Po kërkoj pune si mirembajtese shtepie part time, mundesisht dhe ne fundjave. Jam 35 vjec.Flas anglisht dhe italisht..

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

0 rekomandon
Punë

Koha: pajtuar individualisht

Përvoja: 5 v

Shtëpiake

Shërbimet

  1. Pastrimi i banesës

  2. Pastrimi i shtëpisë

  3. Pastrimi i dritareve

  4. Pastrimi i veturës

  5. Hekurosje

  6. Larja e enëve

 

Pajisje e pastrimit: Unë nuk kam timen

Arsimi

Universitet