Email
FjalëkalimiHarruar?
anila s.

anila s.

Tiranë, Tirana54 v28 v përvojë

Përshëndetje jam Anila Shemaj, kam eksperiencë 28 vjecare si sanitare ne familje te huaja dhe kam dhe referenca.Kush është i interesuar mund te me shkruaj. Faleminderit

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

0 rekomandon
Punë

Koha: pajtuar individualisht (mund të fillojë menjëherë)

Përvoja: 28 v

Shtëpiake

Shërbimet

  1. Pastrimi i banesës

  2. Pastrimi i shtëpisë

  3. Pastrimi i dritareve

  4. Pastrimi i veturës

  5. Hekurosje

  6. Larja e enëve

 

Pajisje e pastrimit: Unë nuk kam timen

Arsimi

E mesme

Kurse: kurse të ndihmës së shpejtë

Gjuhët: Anglisht, Italiane, Shqip