Email
FjalëkalimiHarruar?
Eneida S.

Eneida S.

Tiranë, Tirana19 v

Pershendetje! Me quajne Enedia!! Kerkoj pune si kujdestare per perkujdesin ndaj kafsheve shtepiake! Duke qene vete pronare e 2 macokeve te cilet i dua dhe adhuroj pafund shpresoj ta ndaj te njejten ndjesi me kafshet tuaja :)!

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

0 rekomandon
Punë

Koha: pajtuar individualisht (mund të fillojë menjëherë)

Kujdestar kafshësh shtëpiake

Kafshë shtëpiake

  1. Qentë (1)

  2. Macet

  3. Zogjtë

  4. Brejtësit

  5. Zvarranikët

 

Madhësia e qenit

  1. I vogël, deri në 10 kg

  2. Mesatar, 10-20 kg

  3. I madh, 20-40 kg

  4. Shumë i madh, mbi 40 kg

Arsimi

Universitet

Institucion: Beder University

Specialitet: Accounting

Kurse: kurse të ndihmës së shpejtë

Gjuhët: Shqip, Anglisht