Email
PasswordForgot?
sonila n.

sonila n.

Tirana23 y3 y experiencefrom 10 ALL for an h

Përshëndetje! Unë quhem sonila. Po kërkoj punë si mbikqyrëse dhe edukuese si mesuese ne disa lende shkollore:gjermanisht;fizike;biologji;matematike. Kam 3 vite përvojë. Tirana. Në pritje të mesazhit tuaj.

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends
Work

Time: agreed individually

Pay: from 10 ALL for an h

Experience: 3 y

Tutoring

German: upper secondary

Mathematics: upper secondary

Physics: upper secondary

Chemistry: upper secondary

Biology: upper secondary

 

Location: online, tutor's premises, student's premises

Education

University