Email
PasswordForgot?
Kristi G.

Kristi G.

Tiranë, Tirana29 y8 y experiencefrom 1000 ALL for an h

Përshëndetje! Unë quhem Kristi. Jam mesuese ne instrumentin e kitares me 8 vite përvojë në mësimdhënien e kitarës dhe pianos për studentët e të gjitha moshave dhe niveleve. Mund t'ju ndihmoj të mësoni bazat, të përmirësoni aftësitë tuaja ose të përgatiteni për provimet dhe shfaqjet. Unë ofroj tarifa fleksibël dhe të përballueshme, mesimi mund te zhvillohet online, ne studion time apo dhe ne shtepine tuaj. Më kontaktoni dhe le të bëjmë muzikë së bashku!

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends
Work

Time: agreed individually

Pay: from 1000 ALL for an h

Experience: 8 y

Tutoring

Music: primary, lower secondary, upper secondary, adult education

 

Location: online, tutor's premises, student's premises

Education

University