Email
PasswordForgot?
anila s.

anila s. is looking for a housekeeper

Tiranë, Tirana
  • SaveSaved

Përshëndetje. Unë jam AnilaShemaj. Po kërkoj për mirëmbajtës shtëpie. Tiranë.Kam eksperiencë 28vjecare ne mirmbajtje apartamentesh dhe pastrim vilash.Nese keni interes mund te me shkruani.Jam në pritje të mesazhit tuaj.Faleminderit

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

Work

Time: agreed individually

Housekeeping

Services

  1. Apartment cleaning

  2. House cleaning

  3. Window cleaning

  4. Car cleaning

  5. Ironing

  6. Dishwashing

 

Cleaning equipment: I don't have my own