Email
PasswordForgot?
Edrina R.

Edrina R.

Tirana0 y5 y experience

Përshëndetje! Unë quhem Edrina. Po kërkoj pune si mirembajtese shtepie part time, mundesisht dhe ne fundjave. Jam 35 vjec.Flas anglisht dhe italisht..

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends
Work

Time: agreed individually

Experience: 5 y

Housekeeping

Services

  1. Apartment cleaning

  2. House cleaning

  3. Window cleaning

  4. Car cleaning

  5. Ironing

  6. Dishwashing

 

Cleaning equipment: I don't have my own

Education

University