Email
PasswordForgot?
Eli R.

Eli R. is looking for a nanny

Switzerlandfrom 800 ALL for a m
 • SaveSaved

Kemi dy fëmijë. Vajza është 2 vjeç dhe djali 8 muajsh. Ne do të donim një grua, ideale me përvojë në rritjen e fëmijëve. Puna do të ishte e hënë-e premte. Ne do të donim kujdesin ndaj fëmijëve të hënën-të mërkurën. Të enjten dhe të premten fokusi kryesor do të ishte te punët e shtëpisë (si larja e rrobave, pastrimi i banesës). Ne do të mbulonim koston e udhëtimit. Ne kujdesemi edhe për ushqimin të në. Vendi punes do te jet ne Zurich. Pagesa do te jet 800 euro. Kemi deshir qe puna te filon prej 20 gusht 2022

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

Work

Time: agreed individually

Pay: from 800 ALL for a m

Age: 17-99 y

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Has a driving license

 • Has a car

 • Doesn't smoke

 

Your children

 1. 2-3 years old girl

 2. 0-1 years old boy