Email
PasswordForgot?
Martina R.

Martina R. is looking for a nanny

Tiranafrom 500 ALL for an h
 • SaveSaved

Ne jemi nje familje italo-shqiptare dhe kerkojme nje babysitter te re qe deshiron te shkoje te jetoje jashte shtetit me familjen tone si fille-au-pair. Kemi 3 femije 1 vjec 5 vjec 8 vjec. Babysitter do të duhet të jetojë me ne, ne paguajmë të gjitha shpenzimet dhe udhëtimet plus një rrogë për t'u vendosur. Mund të më kontaktoni në whatsapp +39

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

Work

Time: agreed individually

Pay: from 500 ALL for an h

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Has a driving license

 • Has a car

 • Doesn't smoke

 

Your children

 1. 0-1 years old girl

 2. 4-6 years old boy

 3. 7-11 years old girl