Email
PasswordForgot?
Rubi H.

Rubi H. is looking for a nanny

Dajt, Tirana
 • SaveSaved

Përshëndetje. Unë jam Rubi. Po kërkoj për babysitter/ kujdestare fëmijësh Për binjaket . Freske Tirana. Ne Shtepi do Jem dhe un me duhet dikush per ndihme ne rrutinen e perditshme
Jam në pritje të mesazhit tuaj.
+355 69 388 8049

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

Work

Time: agreed individually

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Has a driving license

 • Has a car

 • Doesn't smoke

 

Your children

 1. 0-1 years old boy

 2. 0-1 years old boy