Email
PasswordForgot?
Mirela Y.

Mirela Y. is looking for a nanny

Tiranë, Tirana
 • SaveSaved

Përshëndetje. Unë jam mirela. Po kërkoj për babysitter/ kujdestare fëmijësh Për 2 fëmijë binjak në të njëjtën kohë do jetë një grua tjetër të dyja do kujdesen për fëmijët. Orari 8-14 nga e hëna në të premte, të gjithë festat zyrtare sipas kalendarit zyrtar pushim, plus pushim në Korrik dhe ne Gusht, pagesa duke filluar prej 1.500 lek ne dite.Detyrat; kujdes ndaj fëmijës, argëtim me femijen duke dale shëtitje dhe kujdes ndaj sendeve te bebave, Tiranë, Mosha preferoj nga 20-55 vjec. Jam në pritje të mesazhit tuaj.Faleminderit

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

Work

Time: agreed individually

Age: 20-55 y

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Has a driving license

 • Has a car

 • Doesn't smoke

 

Your children

 1. 0-1 years old boy

 2. 0-1 years old boy