Email
PasswordForgot?
xhulia r.

xhulia r. is looking for a nanny

Tiranafrom 60000 ALL for a m
 • SaveSaved

Ofrohet vend pune në Dado/ Mesuese.
Oraret full time: 07-15:00 dhe 13-21:00, 6 ditë në javë.
(Ose mesuese Part time Pasdite)
Detyrat: Mbrojtja dhe kujdesi për fëmijët gjatë orarit të punës, përgatitja e ushqimit, organizimi i aktiviteteve edukative.
Kualifikimet: Eksperiencë në kujdesin e fëmijëve, aftësi komunikimi, përkushtim për mirëqenien e fëmijëve.
Paga: 60,000 lekë në muaj për punë 8-orëshe në ditë.
Aplikoni te: +.

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

Work

Time: agreed individually

Pay: from 60000 ALL for a m

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Has a driving license

 • Has a car

 • Doesn't smoke

 

Your children

 1. 2-3 years old boy

 2. 2-3 years old girl

 3. 4-6 years old boy

 4. 4-6 years old boy