Email
PasswordForgot?
Aida Y.

Aida Y. is looking for a nanny

Tiranë, Tiranafrom 30000 ALL for a m
 • SaveSaved

Përshëndetje. Unë jam Aida. Po kërkoj për babysitter/ kujdestare fëmijësh për vajzë të moshës 0-1 vjeç. Ne shtepi do jete bashke me mamane time, qe kujdeset per djalin ,2 vjec. Eshte e rendesishme qe te jete e sjellshme dhe e kujdesshme. Orari 9-5. Paga L në muaj. Tiranë, Tirana. Jam në pritje të mesazhit tuaj. Faleminderit

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

Work

Time: agreed individually

Pay: from 30000 ALL for a m

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Has a driving license

 • Has a car

 • Doesn't smoke

 

Your children

 1. 0-1 years old girl