Email
PasswordForgot?
Jola Z.

Jola Z. is looking for a nanny

Tiranë, Tiranafrom 678 ALL for an h
 • SaveSaved

Përshëndetje. Unë jam Jola. Po kërkoj për babysitter/ kujdestare fëmijësh për vajzë të moshës 2-3 vjeç. Jam 30 vjece Ofroj duke filluar prej 678 L për orë. Tiranë, Tirana. Kam pervoj 7 vjecare me femijet si ne zvicer dhe ne franc Jam në pritje të mesazhit tuaj.

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

Work

Time: agreed individually

Pay: from 678 ALL for an h

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Has a driving license

 • Has a car

 • Doesn't smoke

 

Your children

 1. 2-3 years old girl