Email
PasswordForgot?
Joana Q.

Joana Q. is looking for a nanny

Tiranafrom 40000 ALL for a m
 • SaveSaved

Përshëndetje. Unë jam Joana. Po kërkoj për babysitter/ kujdestare fëmijësh për djalë të moshës 2-3 vjeç. Ofroj duke filluar prej L në muaj. Jemi te interesuar per nje dado pasdite midis ores 3 dhe 8:30 gjithashtu dhe te shtunen. Tirana. Jam në pritje të mesazhit tuaj.

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

Work

Time: agreed individually

Pay: from 40000 ALL for a m

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Has a driving license

 • Has a car

 • Doesn't smoke

 

Your children

 1. 2-3 years old boy