Email
PasswordForgot?
Ina I.

Ina I. is looking for a nanny

Tirana
 • SaveSaved

Kerkohet dado/babysitter per nje beb 13 muajsh.
-Orari i plote 9.00 me 17.00
-Mosha 50-60 vjeçe
-Te jete e rregullt dhe familjare.
-Te kete eksperience ne kujdesin e femijeve dhe e pergjegjshme per punen. Te jete e sjellshme, korrekte dhe duruar me femijet.
Puna si edukatore perben avantazh.
-Te jete e vaksinuar
-Pagesa do jete e kenaqshme.
Adresa : Qender, afer 15 kateshit. Te interesuarat te telefonojne ne nr:

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

Work

Time: agreed individually

Age: 16-99 y

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Has a driving license

 • Has a car

 • Doesn't smoke

Education

Languages: Albanian