Email
PasswordForgot?
Sokol L.

Sokol L. is looking for a nanny

Albaniafrom 35000 ALL for a m
 • SaveSaved

Jam i interesuar për një dado për fëmijë 1 vjeç dhe kujdestare shtëpie. Të ketë eksperienca të mëparshme. Orari i punës do të jetë çdo ditë nga e Hëna deri të Premten, nga ora 07:00 deri në orën 16:00. Fundjavat dhe festat zyrtare pushim. Punësim me deklarime të plota për sigurimet shoqërore dhe shëndetësore.

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

Work

Time: agreed individually

Pay: from 35000 ALL for a m

Age: 16-99 y

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Has a driving license

 • Has a car

 • Doesn't smoke

Education

Languages: Albanian