Email
PasswordForgot?
Yoni L.

Yoni L. is looking for a nanny

Tiranafrom 500 ALL for an h
 • SaveSaved

pershendetje. Ne jemi Yonatan dhe Ilana. Kërkojmë një dado për fëmijën tonë të lezetshëm që është 2 vjeç. Pozicioni eshte i perkohshem per 3 jave ne muajin prill 9.5-10 ore ne dite 6 dite ne jave. Ofroj duke filluar nga 500 L ne ore. Tiranë. Pres mesazhin tuaj. Preferohet të ketë njohuri të gjuhës ruse ose angleze

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

Work

Time: agreed individually

Pay: from 500 ALL for an h

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Has a driving license

 • Has a car

 • Doesn't smoke

 

Your children

 1. 2-3 years old boy