Email
PasswordForgot?
Sela T.

Sela T. is looking for a nanny

Germany
 • SaveSaved

Përshëndetje. Unë jam Eljona. Po kërkoj për babysitter/ kujdestare fëmijësh për vajzë të moshës 6 vjeç dhe dhe nje djale 9 vjec den Gjermani.Jetoj vetem me dy femijet e mi. Jam në pritje të mesazhit tuaj

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

Work

Time: agreed individually

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Has a driving license

 • Has a car

 • Doesn't smoke

 

Your children

 1. 4-6 years old girl