Email
PasswordForgot?
Miranda B.

Miranda B.

Durrësi51 y10 y experience300-400 ALL for a m

Përshëndetje ! Po kërkoj punë si dado ne qytetin e Durresit . Kam 10 vite përvojë. Jam gjithashtu një dado e liçensuar., kam kryer shume kurse per kujdestare per femije .Jam shume e dashur me femijet .Kam punuar me femije te moshes 2 - 6 vjeç , mund te punoj me femijen edhe pasi te shkoje ne shkolle , mund ta ndihmoj per te bere mesimet dhe detyrat se bashku Jam shume e perkushtuar pas femijeve , pasi i dua shume .Kam kete numer kontakti : .
Jam ne pritje të mesazhit tuaj . Falimderit

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends
Work

Time: agreed individually

Pay: 300-400 ALL for a m

Au pair: not interested

Experience: 10 y

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Have a driving license

 • Have a car

 • Don't smoke

 

I would work with

 1. Babies, 0-1 years old

 2. Toddlers, 2-3 years old

 3. Preschoolers, 4-6 years old

 4. Gradeschoolers, 7-11 years old

 5. Teens, 12-18 years old

 

Up to 6 children

Education

Secondary

Institution: Gjimnaz I pergjithshem , Teknologe ushqimore Tirane

Specialty: Teknologe ushqimore , edukatore , dado

Courses: nanny courses

Languages: Albanian