Email
PasswordForgot?
Juljana S.

Juljana S.

Tirana34 y6 y experiencefrom 800 ALL for an h

Përshëndetje! Unë quhem Juljana. Po kërkoj punë si dado Kam 6 vite përvojë. Tirana. Kam mbaruar shkollën e lartë për Mamì. Kam punuar si mami tek hygeia
dhe e kam ndërprerë për shkakë të turneve. Aktualisht kujdesem për binjakë por nuk më përshtatet orari.pasdite mund të punojë max deri 17:30. Dhe 6 orë dita max 7 orë sipas marrëveshjes.

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends
Work

Time: agreed individually

Pay: from 800 ALL for an h

Au pair: not interested

Experience: 6 y

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Have a driving license

 • Have a car

 • Don't smoke

 

I would work with

 1. Babies, 0-1 years old

 2. Toddlers, 2-3 years old

 3. Preschoolers, 4-6 years old

 4. Gradeschoolers, 7-11 years old

 5. Teens, 12-18 years old

Education