Email
PasswordForgot?
Kristi L.

Kristi L.

Tirana2019 y1 y experiencefrom 599 ALL for an h

Përshëndetje! Unë quhem Kristi. Po kërkoj punë si dado Kam 1 vit përvoj. Jam person shumë social dhe e komunikueshme. Përshtatem lehtësisht në ambjente të reja dhe më pëlqen shumë puna me femijet. Kam aftësi empatike dhe përpiqem t’i ndihmoj të tjerët në çdo rast. Po ashtu, posedoj një sens përgjegjësie dhe sillem sipas rregullave të etikës bazuar në respekt të ndërsjellte , gjithashtu zotëroj aftësi koordinuese dhe jam e aftë të identifikoj problematikat e ndryshme që mund të lindin në ambjentin e punës. Përdor mendimin kritik në procesin e vendimmarrjes dhe mund të tregoj fleksibilitet, duke iu përshtatur rrethanave dhe udhëzimeve që më adresohen .

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends
Work

Time: agreed individually

Pay: from 599 ALL for an h

Au pair: not interested

Experience: 1 y

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Have a driving license

 • Have a car

 • Don't smoke

 

I would work with

 1. Babies, 0-1 years old

 2. Toddlers, 2-3 years old

 3. Preschoolers, 4-6 years old

 4. Gradeschoolers, 7-11 years old

 5. Teens, 12-18 years old

Education

University

Courses: nanny courses