Email
PasswordForgot?
Afroviti O.

Afroviti O.

Tiranë, Tirana54 y5 y experiencefrom 700 ALL for an h

Përshëndetje! Unë quhem Afroviti po kërkoj punl si dado me 5 vite përvojë me fëmijë të moshës 1-5 vjet si në Shqipëri, Zvicër dhe Greqi me binjake nga 6 orë deri në 24 orë. Momentalisht kam rritur një vajzë nga lindja deri në 3 vjet me kohë të plotë. Cilësitë e mia janë durimi, pastërtia dhe dashuria me fëmijët. Ofroj shërbim dhe në shtëpinë time me kushte shumë të mira dhe monitorim me kamera. Pres mesazhin tuaj për tu njohur më shumë nga afër.

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends
Work

Time: agreed individually

Pay: from 700 ALL for an h

Au pair: not interested

Experience: 5 y

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Have a driving license

 • Have a car

 • Don't smoke

 

I would work with

 1. Babies, 0-1 years old

 2. Toddlers, 2-3 years old

 3. Preschoolers, 4-6 years old

 4. Gradeschoolers, 7-11 years old

 5. Teens, 12-18 years old

Education