Email
PasswordForgot?
Lindita S.

Lindita S.

Tirana50 y22 y experiencefrom 800 ALL for an h

Përshëndetje! Unë quhem Lindita. Po kërkoj punë si kujdestare femijesh dhe mesuese. Kam 22 vite përvojë. Kam perfunduar studimet e larta per mesuesi dhe parashkollor. Oraret qe ofroj jan vetem mbasdite. Jam gjithashtu dado dhe dhënës/e i/e liçensuar i/e ndihmës së shpejtë. Tirana. Në pritje të mesazhit tuaj.

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends
Work

Time: agreed individually

Pay: from 800 ALL for an h

Au pair: not interested

Experience: 22 y

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Have a driving license

 • Have a car

 • Don't smoke

 

I would work with

 1. Babies, 0-1 years old

 2. Toddlers, 2-3 years old

 3. Preschoolers, 4-6 years old

 4. Gradeschoolers, 7-11 years old

 5. Teens, 12-18 years old

Education

University

Courses: nanny courses, first aid courses