Email
PasswordForgot?
Li K.

Li K.

Albania46 y

Përshëndetje!
Jam një zonjë 43 vjeçare me eksperiencë në rritjen e fëmijëve. Kërkoj të përkujdesem për një fëmijë në Tiranë, mosha nuk ka rëndësi. Mundësisht të jetë te Ali Demi ose zonat përreth. Përkujdesem mirë për gjërat bazike dhe edukimin. Mund t'i ndihmoj me mësimet, nëse janë në moshë shkollore.
Gjithë të mirat! Faleminderit!

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends
Work

Time: agreed individually (can start immediately)

Au pair: negotiable

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Have a driving license

 • Have a car

 • Don't smoke

 

I would work with

 1. Babies, 0-1 years old

 2. Toddlers, 2-3 years old

 3. Preschoolers, 4-6 years old

 4. Gradeschoolers, 7-11 years old

 5. Teens, 12-18 years old

Education

Secondary