Email
PasswordForgot?
Marina D.

Marina D.

Tiranë, Tirana24 y5 y experiencefrom 1000 ALL for a m

Përshëndetje! Unë quhem Marina. Po kërkoj punë si dado .Kam 5 vite përvojë. Jam gjithashtu dado dhe dhënës e liçensuar e ndihmës së parë.Kam përvojë dhe si mësuese ndihmëse,dado e femijëve me aftësi ndryshe ,ekzaktesisht të spektrit të autizmit. Kam përvojë si mësuese after school dhe edukatore parashkollori. Jam pritje të mesazhit tuaj.

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends
Work

Time: agreed individually

Pay: from 1000 ALL for a m

Au pair: not interested

Experience: 5 y

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Have a driving license

 • Have a car

 • Don't smoke

 

I would work with

 1. Babies, 0-1 years old

 2. Toddlers, 2-3 years old

 3. Preschoolers, 4-6 years old

 4. Gradeschoolers, 7-11 years old

 5. Teens, 12-18 years old

Education

University

Courses: nanny courses, first aid courses