Email
PasswordForgot?
Edlira P.

Edlira P.

Tiranë, Tirana50 y5 y experiencefrom 70000 ALL for a m

Përshëndetje! Unë quhem Edlira. Po kërkoj punë si Dado me orar të caktuar në Tiranë. Kam 5 vite përvojë kryesisht në Zvicër. Jam shumë e dashur me fëmijët dhe kujdesshme. Përveç gjuhës Shqip zotëroj gjuhën Gjermane dhe pak Anglisht.Preferoj një familje korrekte dhe të kulturuar. Në pritje të mesazhit tuaj.

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends
Work

Time: agreed individually

Pay: from 70000 ALL for a m

Au pair: not interested

Experience: 5 y

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Have a driving license

 • Have a car

 • Don't smoke

 

I would work with

 1. Babies, 0-1 years old

 2. Toddlers, 2-3 years old

 3. Preschoolers, 4-6 years old

 4. Gradeschoolers, 7-11 years old

 5. Teens, 12-18 years old

Education

Secondary