Email
FjalëkalimiHarruar?
Ina S.

Ina S. po kërkon një dado

Tiranafrom 30000 ALL për një m
 • RuajRuajtur

Përshëndetje. Unë jam Ina. Po kërkoj për babysitter/ kujdestare fëmijësh për djale të moshës 4muajsh Ofroj duke filluar prej L në muaj.Vendndodhja Tirane, pallatet Kontakt tek inxhinieria ndertimit. Orari 08:30-5:30, e shtune e diele pushim Jam e interesuar per dike me eksperience dhe serioze ne pune. Jam në pritje të mesazhit tuaj.

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

Punë

Koha: pajtuar individualisht

Paguaj: from 30000 ALL për një m

Mosha: 30-60 v

Përvoja: prej 3 v

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Ka patent shofer

 • Ka veturë

 • Nuk pi duhan

 

Fëmijët tuaj

 1. djalë 0-1 vjeç