Email
FjalëkalimiHarruar?
Eli R.

Eli R. po kërkon një dado

Zvicrafrom 800 ALL për një m
 • RuajRuajtur

Kemi dy fëmijë. Vajza është 2 vjeç dhe djali 8 muajsh. Ne do të donim një grua, ideale me përvojë në rritjen e fëmijëve. Puna do të ishte e hënë-e premte. Ne do të donim kujdesin ndaj fëmijëve të hënën-të mërkurën. Të enjten dhe të premten fokusi kryesor do të ishte te punët e shtëpisë (si larja e rrobave, pastrimi i banesës). Ne do të mbulonim koston e udhëtimit. Ne kujdesemi edhe për ushqimin të në. Vendi punes do te jet ne Zurich. Pagesa do te jet 800 euro. Kemi deshir qe puna te filon prej 20 gusht 2022

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

Punë

Koha: pajtuar individualisht

Paguaj: from 800 ALL për një m

Mosha: 17-99 v

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Ka patent shofer

 • Ka veturë

 • Nuk pi duhan

 

Fëmijët tuaj

 1. vajzë 2-3 vjeç

 2. djalë 0-1 vjeç