Email
FjalëkalimiHarruar?
Chiara F.

Chiara F. po kërkon një dado

Tiranë, Tirana
 • RuajRuajtur

Përshëndetje. Unë jam Chiara. Po kërkoj për babysitter/ kujdestare ne Tiranë, per djalin tim 4vjeç e gjysem. Puna zhvillohet ne nje ambjent interaktiv dhe dinamik per femijen (jo ne shtep). Tani ne Korrik dhe Gusht full time pastaj ne Shtator part time (5 ore) pasdite pasi djali do te filloje kopshtin! Nga e Hena ne te Shtune, e Diela pushim! Kriter i domosdoshem dhe i padiskutueshem te dije te flasi anglisht me djalin ne nivel mesatar (djali gjuhe te pare ka anglishten). Ju lutem me kontaktoni! Jam në pritje të mesazhit tuaj ose te telefonates suaj!

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

Punë

Koha: pajtuar individualisht

Mosha: 22-60 v

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Ka patent shofer

 • Ka veturë

 • Nuk pi duhan

 

Fëmijët tuaj

 1. djalë 4-6 vjeç

Arsimi

Gjuhët: Anglisht, Italiane, Shqip, Turke