Email
FjalëkalimiHarruar?
Ligersa S.

Ligersa S. po kërkon një dado

Dajt, Tirana25000-30000 ALL për një m
 • RuajRuajtur

Përshëndetje.
Po kërkoj për babysitter/ kujdestare fëmijësh për djalin i cili eshte 14 muajsh. Vetem te kujdeset dhe ushqeje femijen.
Pagesa L - në muaj. Kinostudio, Tirana. Kerkoj dike mundesisht qe jeton afer zones por nk eshte e detyrushme. Jam në pritje të mesazhit tuaj.

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

Punë

Koha: pajtuar individualisht

Paguaj: 25000-30000 ALL për një m

Mosha: 43-60 v

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Ka patent shofer

 • Ka veturë

 • Nuk pi duhan

 

Fëmijët tuaj

 1. djalë 0-1 vjeç