Email
FjalëkalimiHarruar?
Martina R.

Martina R. po kërkon një dado

Tiranafrom 500 ALL për një o
 • RuajRuajtur

Ne jemi nje familje italo-shqiptare dhe kerkojme nje babysitter te re qe deshiron te shkoje te jetoje jashte shtetit me familjen tone si fille-au-pair. Kemi 3 femije 1 vjec 5 vjec 8 vjec. Babysitter do të duhet të jetojë me ne, ne paguajmë të gjitha shpenzimet dhe udhëtimet plus një rrogë për t'u vendosur. Mund të më kontaktoni në whatsapp +39

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

Punë

Koha: pajtuar individualisht

Paguaj: from 500 ALL për një o

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Ka patent shofer

 • Ka veturë

 • Nuk pi duhan

 

Fëmijët tuaj

 1. vajzë 0-1 vjeç

 2. djalë 4-6 vjeç

 3. vajzë 7-11 vjeç