Email
FjalëkalimiHarruar?
Rubi H.

Rubi H. po kërkon një dado

Dajt, Tirana
 • RuajRuajtur

Përshëndetje. Unë jam Rubi. Po kërkoj për babysitter/ kujdestare fëmijësh Për binjaket . Freske Tirana. Ne Shtepi do Jem dhe un me duhet dikush per ndihme ne rrutinen e perditshme
Jam në pritje të mesazhit tuaj.
+355 69 388 8049

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

Punë

Koha: pajtuar individualisht

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Ka patent shofer

 • Ka veturë

 • Nuk pi duhan

 

Fëmijët tuaj

 1. djalë 0-1 vjeç

 2. djalë 0-1 vjeç