Email
FjalëkalimiHarruar?
Mirela Y.

Mirela Y. po kërkon një dado

Tiranë, Tirana
 • RuajRuajtur

Përshëndetje. Unë jam mirela. Po kërkoj për babysitter/ kujdestare fëmijësh Për 2 fëmijë binjak në të njëjtën kohë do jetë një grua tjetër të dyja do kujdesen për fëmijët. Orari 8-14 nga e hëna në të premte, të gjithë festat zyrtare sipas kalendarit zyrtar pushim, plus pushim në Korrik dhe ne Gusht, pagesa duke filluar prej 1.500 lek ne dite.Detyrat; kujdes ndaj fëmijës, argëtim me femijen duke dale shëtitje dhe kujdes ndaj sendeve te bebave, Tiranë, Mosha preferoj nga 20-55 vjec. Jam në pritje të mesazhit tuaj.Faleminderit

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

Punë

Koha: pajtuar individualisht

Mosha: 20-55 v

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Ka patent shofer

 • Ka veturë

 • Nuk pi duhan

 

Fëmijët tuaj

 1. djalë 0-1 vjeç

 2. djalë 0-1 vjeç