Email
FjalëkalimiHarruar?
xhulia r.

xhulia r. po kërkon një dado

Tiranafrom 60000 ALL për një m
 • RuajRuajtur

Ofrohet vend pune në Dado/ Mesuese.
Oraret full time: 07-15:00 dhe 13-21:00, 6 ditë në javë.
(Ose mesuese Part time Pasdite)
Detyrat: Mbrojtja dhe kujdesi për fëmijët gjatë orarit të punës, përgatitja e ushqimit, organizimi i aktiviteteve edukative.
Kualifikimet: Eksperiencë në kujdesin e fëmijëve, aftësi komunikimi, përkushtim për mirëqenien e fëmijëve.
Paga: 60,000 lekë në muaj për punë 8-orëshe në ditë.
Aplikoni te: +.

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

Punë

Koha: pajtuar individualisht

Paguaj: from 60000 ALL për një m

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Ka patent shofer

 • Ka veturë

 • Nuk pi duhan

 

Fëmijët tuaj

 1. djalë 2-3 vjeç

 2. vajzë 2-3 vjeç

 3. djalë 4-6 vjeç

 4. djalë 4-6 vjeç