Email
FjalëkalimiHarruar?
Jana T.

Jana T. po kërkon një dado

Tirana
 • RuajRuajtur

Kerkoj nje zonje per dado per dy femije 3 muajsh dhe 3 vjjec, te kete eksperienca te meparshme, te jete e dashur me femijet, nena e femijeve ndodhet ne shtepi keshtu qe eshte per ndihme, mosha +45 vjec! Orari 24 ore! E diela pushim Eshte urgjente! Ju faleminderit!

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

Punë

Koha: pajtuar individualisht

Mosha: 16-99 v

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Ka patent shofer

 • Ka veturë

 • Nuk pi duhan

Arsimi

Gjuhët: Shqip