Email
FjalëkalimiHarruar?
Jet H.

Jet H. po kërkon një dado

Tiranë, Tirana
 • RuajRuajtur

🇦🇱 Kerkohet nje babysitter full-time, per femije te moshes 2-6 vjec.

Preferohet qe per kete pozicion personi te kete:
-Eksperience ne perkujdesjen e femijeve
-Nivel mesatar te njohjes se gjuhes angleze( e kuptuar dhe e folur )
-Fleksibilitet dhe disponueshmeri E Hene - E Premte
-Orari me marreveshje

Per me teper detaje me kontaktoni ne: +355 68 329 2363 ( Call & WhatsApp)

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

Punë

Koha: pajtuar individualisht

Mosha: 20-50 v

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Ka patent shofer

 • Ka veturë

 • Nuk pi duhan

 

Fëmijët tuaj

 1. djalë 2-3 vjeç

 2. vajzë 4-6 vjeç

Arsimi

Gjuhët: Shqip, Anglisht