Email
FjalëkalimiHarruar?
Besa V.

Besa V. po kërkon një dado

Tiranë, Tirana
 • RuajRuajtur

Pershendetje!Interesohem te punesoj 1 dado me kohe te pjesshme ora 5-9 gjithashtu dhe nje puntore shtepie per punet e shpise 2 here ne jave dhe per hekur 2here ne jave.Vetem njerez serioz te me shkruajn.Ju telefonoj un.Ju flm ☺️

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

Punë

Koha: pajtuar individualisht

Mosha: 20-45 v

Përvoja: prej 1 v

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Ka patent shofer

 • Ka veturë

 • Nuk pi duhan

Arsimi

Gjuhët: Shqip