Email
FjalëkalimiHarruar?
Tiana T.

Tiana T. po kërkon një dado

Zvicra
 • RuajRuajtur

Urgjentish kerkohet nje dado ne kt. e Cyrihut ne Zvicer per 3 femije ( 8, 5 dhe 2 vjec )
I lusim vetem dadot serioze qe te na kontaktojne permes Whatsapp apo Viber ne kete nr: 0041 76 473 14 31
Pagesa dhe kushtet e punes do te diskutojme me kenaqesi.

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

Punë

Koha: pajtuar individualisht

Mosha: 16-99 v

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Ka patent shofer

 • Ka veturë

 • Nuk pi duhan

Arsimi

Gjuhët: Shqip