Email
FjalëkalimiHarruar?
Vjola Z.

Vjola Z. po kërkon një dado

Tirana
 • RuajRuajtur

Kerkoj dado 24 or me te dielen pushim te kujdeset per nje bebe 14 muajsh dhe nga ora 5 mbazhdite me gjith djalin tjeter 3 vjec. Gjat nates te mbai vetem beben 14 muajsh. Te mbuloi gatimin dhe ndonje regullim te vogel me shpi. Ka dhomen dhe tualetin personal. Te gjitha te paguara.

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

Punë

Koha: pajtuar individualisht

Mosha: 16-99 v

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Ka patent shofer

 • Ka veturë

 • Nuk pi duhan

Arsimi

Gjuhët: Anglisht