Email
FjalëkalimiHarruar?
Aida Y.

Aida Y. po kërkon një dado

Tiranë, Tiranato 30000 ALL për një m
 • RuajRuajtur

Pershendetje.
Kerkoj nje dado, qe te kujdeset per vajzen time, ne oraret 9-5, nga e hena ne te premte. Festat zyrtare pushim.
Dadoja duhet te kete eksperience me femijet. Te jete e sjellshme dhe e kujdesshme. Ne shtepi do qendroje bashke me mamane time, e cila kujdeset per djalin 2 vjec. Me kontaktoni.

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

Punë

Koha: pajtuar individualisht

Paguaj: to 30000 ALL për një m

Mosha: 30-50 v

Përvoja: prej 2 v

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Ka patent shofer

 • Ka veturë

 • Nuk pi duhan

 

Fëmijët tuaj

 1. vajzë 0-1 vjeç

Arsimi

Gjuhët: Shqip