Email
FjalëkalimiHarruar?
Aida Y.

Aida Y. po kërkon një dado

Tiranë, Tiranafrom 30000 ALL për një m
 • RuajRuajtur

Përshëndetje. Unë jam Aida. Po kërkoj për babysitter/ kujdestare fëmijësh për vajzë të moshës 0-1 vjeç. Ne shtepi do jete bashke me mamane time, qe kujdeset per djalin ,2 vjec. Eshte e rendesishme qe te jete e sjellshme dhe e kujdesshme. Orari 9-5. Paga L në muaj. Tiranë, Tirana. Jam në pritje të mesazhit tuaj. Faleminderit

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

Punë

Koha: pajtuar individualisht

Paguaj: from 30000 ALL për një m

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Ka patent shofer

 • Ka veturë

 • Nuk pi duhan

 

Fëmijët tuaj

 1. vajzë 0-1 vjeç