Email
FjalëkalimiHarruar?
Jola Z.

Jola Z. po kërkon një dado

Tiranë, Tiranafrom 678 ALL për një o
 • RuajRuajtur

Përshëndetje. Unë jam Jola. Po kërkoj për babysitter/ kujdestare fëmijësh për vajzë të moshës 2-3 vjeç. Jam 30 vjece Ofroj duke filluar prej 678 L për orë. Tiranë, Tirana. Kam pervoj 7 vjecare me femijet si ne zvicer dhe ne franc Jam në pritje të mesazhit tuaj.

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

Punë

Koha: pajtuar individualisht

Paguaj: from 678 ALL për një o

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Ka patent shofer

 • Ka veturë

 • Nuk pi duhan

 

Fëmijët tuaj

 1. vajzë 2-3 vjeç